Top 6 trikov, ako na rozšírené póry

od aug 1, 2020

Koho by netrápili rozšírené póry – pripravili sme si pre vás tipy, ako ich aspoň čiastočne stiahnuť.

 

1. Čistenie je základ. Každý deň, bez výnimky, nezabudnite ráno a večer vyčistiť pleť. Hoci uliehate dobre odlíčená, cez noc sa vaša pokožka detoxikuje, takže potrebuje starostlivosť aj po prebudení. Naša bio ozonizovaná voda PULIDRA navyše pokožku krásne dezinfikuje bez toho, aby ju zaťažila chemickými látkami.

 

2. Odstráňte odumreté bunky. Často stačí takmer neviditeľná šupinka starej kože, aby sa pór upchal. Pravidelne preto svojej pleti doprajte peeling. Tak trochu dve muchy jednou ranou zabijete, ak použijete nočný bio krém ESFOLUX s ovocnými kyselinami, ktorý naštartuje obnovu pokožky.

3. Pokúste sa nesiahnuť si na tvár. Aj keď dbáte na hygienu, na rukách máte veľa baktérií. Ak si budete siahnuť do tváre, riskujete zanesenie pórov.

4. Častejšie perte. Každú noc je vaša tvár v kontakte s vankúšom. Venujte teda pozornosť aj povlečeniu a meňte ho pravidelnejšie. Ak ešte nemáte, odporúčame zaniesť špeciálny “tvárový” uterák.

5. Schlaďte sa. Tajným trikom na rozšírené póry našich babičiek, ale aj svetových modeliek je kocka ľadu. Áno, počujete správne. Cez postihnuté miesta prechádzajte kockou ľadu, pokožka sa takmer okamžite stane pružnejšou, zmizne nadbytočný maz a póry sa stiahnu.

6. Zmeňte životný štýl. Asi najdôležitejším faktorom je práve to, čo jete – nezdravé jedlá, málo vitamínov, alkohol, fajčenie, ale tiež stres vašej pleti nerobia úplne dobre.